Minte-ma Frumos Film Online Gratis

Minte-ma Frumos Film Online Gratis

Minte-ma Frumos Film Online Gratis

Doi tipi din Bucuresti ce joaca in filmul minte-ma frumos film online duc o viata cat se poate de neobisnuita… Dani este part-time gigolo, iar Toni un hacker iscusit care isi inseala partenerul de viata – computerul – cu o tipa cunoscuta pe Internet, Oana. Dana si Oana, ucenice cofetare si colege de apartament, sunt cum nu se poate mai diferite. Dana, tipa senzuala, suceste capetele barbatilor oriunde apare, pe cand Oana iubeste foarte mult prajiturile, de unde si formele mai rotunjoare.

Si cum era de asteptat, cand discutiile lungi pe chat nu pot ramane vesnic virtuale, Toni si Oana isi dau intalnire fata-n fata. Dar exista o problema majora: Toni nu seamana deloc cu poza de profil, iar Dani ajunge la intalnire in locul lui.

Dar oare la intalnire se prezinta chiar Oana? Sau fiecare dintre cei patru… minte frumos?

Urmareste si tu online minte-ma frumos online gratis ce il gasesti fara subtitrare in romana fiind un film romanesc de comedie si dragoste.

Film online sau serial online gasit si dupa

Vezi online subtitrat Minte-ma Frumos Film Online Gratis gratis hd cu subtitrare romana , doar pe blogul nostru. Minte-ma Frumos Film Online Gratis este integral intr-o calitate HD ( dvdrip ) dupa serverul vk fara reclame care te enerveaza. Online Subtitrat Minte-ma Frumos Film Online Gratis poti sa vizualizezi mai jos sau sa descarci online .
Processing your request, Please wait....

Online Subtitrat - Minte-ma Frumos Film Online Gratis

  1. Ionescu Maria

    De ce nu merge filmul?

  2. costeac

    super tare

Discutam despre serial/film online subtitrat - Minte-ma Frumos Film Online Gratis