Monsters University Online Subtitrat Romana 2013

Monsters University Online Subtitrat Romana 2013

Monsters University Online Subtitrat Romana 2013

Monsters University online subtitrat

Ia-o excursie înapoi în timp pentru a atunci când Monsters stele, angajații Inc Mike Wazowski (vocea lui Billy Crystal) și James P. “Sulley” Sullivan (vocea lui John Goodman), au fost doar două promițători tineri studenți de la Universitatea Monștri în acest teribil de distractiv Disney / Pixar prequel.

Cu mult înainte de acestea au fost ascunse în dulapuri pentru o viață, Mike si Sulley au fost doar două sperii specializări la Universitatea Monsters, visam la ziua în care ar face copii țipând în teroare. Când concurența lor încălzită a fi cel mai de temut din clasa lor scapă de sub control, cu toate acestea, Mike si Sulley se găsesc izgonit din Programul Scare prestigiu, și ei sunt forțați să caute ajutorul prietenilor lor, aiurit, în scopul de a obține educația lor înapoi pe drumul cel bun. Dan Scanlon (Tracy) ia domnește regizorale pentru acest prequel oferind contribuții vocale suplimentare de Steve Buscemi, Dave Foley, și Julia Sweeney.

Film online sau serial online gasit si dupa

Vezi online subtitrat Monsters University Online Subtitrat Romana 2013 gratis hd cu subtitrare romana , doar pe blogul nostru. Monsters University Online Subtitrat Romana 2013 este integral intr-o calitate HD ( dvdrip ) dupa serverul vk fara reclame care te enerveaza. Online Subtitrat Monsters University Online Subtitrat Romana 2013 poti sa vizualizezi mai jos sau sa descarci online .
Processing your request, Please wait....

Online Subtitrat - Monsters University Online Subtitrat Romana 2013

  1. Ana

    “Online Subtitrat – Monsters University Online Subtitrat Romana 2013″ se pare ca filmul asta numai subtitrat nu este :)..

Discutam despre serial/film online subtitrat - Monsters University Online Subtitrat Romana 2013