Singur Acasa 3 Online Subtitrat / Home Alone 3 Online

Singur Acasa 3 Online Subtitrat / Home Alone 3 Online

Singur Acasa 3 Online Subtitrat / Home Alone 3 Online

Home alone 3 online subtitrat

 

Vezi online home alone 3 online subtitrat cu subtitrare in romana sau tradus in romana singur acasa 3 online subtitrat gratis .

Pentru al treilea film din această serie, Alex D. Linz înlocuiește Macaulay Culkin ca figură centrală. Patru spioni industriali dobândi o rachetă de orientare-sistem de cip de computer și contrabandă aceasta printr-un aeroport într-o mașină de jucărie cu telecomanda. Din cauza de confuzie bagajelor, morocănos doamna Hess (Marian Seldes) devine masina. Ea dă la vecinul ei, de opt ani, Alex (Linz), chiar înainte de spioni întoarce. Spionii inchiria o casa in scopul de a burglarize fiecare casă în cartierul până când localiza masina. Acasă singur cu varicela, Alex sună la 911 de fiecare dată când vede un furt în curs de desfășurare, dar spionii reușesc întotdeauna să scape de poliție – în timp ce Alex este acuzat de a face apeluri abuzive. Spionii întoarce în cele din urmă atenția lor față de Alex, nu știu că el are dispozitive fraudate la inteligent booby-capcana lui toată casa.

 

Film online sau serial online gasit si dupa

Vezi online subtitrat Singur Acasa 3 Online Subtitrat / Home Alone 3 Online gratis hd cu subtitrare romana , doar pe blogul nostru. Singur Acasa 3 Online Subtitrat / Home Alone 3 Online este integral intr-o calitate HD ( dvdrip ) dupa serverul vk fara reclame care te enerveaza. Online Subtitrat Singur Acasa 3 Online Subtitrat / Home Alone 3 Online poti sa vizualizezi mai jos sau sa descarci online .
Processing your request, Please wait....

Online Subtitrat - Singur Acasa 3 Online Subtitrat / Home Alone 3 Online

  1. andrei

    beton

  2. flaraz

    fain filmul. marfa! beton!

Discutam despre serial/film online subtitrat - Singur Acasa 3 Online Subtitrat / Home Alone 3 Online